Wandelkoers.nl

hoofdpagina | even voorstellen | wandelen | wandelroutes | reisorganisator | groepswandelreizen | terugblik | ervaringen deelnemers | wetenswaardig | reisgidsen en boekhandels | facebook | contact | mijn foto's | links

Ervaringen deelnemers

Inleiding

Op deze pagina geef ik een een impressie van de reacties van deelnemers aan mijn wandelaktiviteiten, zoals zij die op de website van dewandelsite.nl hebben geplaatst. Hierdoor kun je een indruk krijgen van de wandelingen, van de accomodatie en de groepssfeer bij de bewuste meerdaagse akriviteit. Op de weersomstandigheden heb ik zelf helaas weinig invloed. De groepssfeer is iedere keer weer uniek en moet je steeds weer opnieuw zelf ervaren. Ik nodig je daartoe van harte uit.

Ervaringen diverse Reisbestemmingen

Achterhoek, Hotel Landgoed Ehzerwold

diverse organisatiedata, waaronder 21 t/m 23 februari 2014

Drie wandelingen vanuit Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen.


Organisatiedata:

27 t/m 29 januari 2012; Wandelingen Lochemseberg, omgeving Almen met Staringkoepel en Groote Veld en Gorsselse Heide

4 t/m 6 november 2011; Wandelingen Holterberg, omgeving Almen en Landgoed Verwolde in Laren

15 t/m 17 april 2011; Wandelingen Lochemseberg, omgeving Almen en Landgoed Verwolde in Laren

25 t/m 27 februari 2011; Wandelingen omgeving Vorden, Lochemseberg en Almen met Staringkoepel

4 t/m 6 november 2011; Wandelingen Holterberg, Almen en Landgoed de Voorst en Gorsselse Heide

Enkele van de vele reacties naar aanleiding van het driedaagse wandelarrangement vanuit Hotel landgoed Ehzerwold in Almen:


13-11-2011, Anja; Jan nog bedankt voor het heerlijke wandelweekend. Prima georganiseerd met mooi wandelingen, goed gezelschap, een goed hotel en goed weer. Wat kan een mens nog meer wensen? Wellicht ga ik nog een met je mee.

06-11-2011, Pim; Ook ik heb genoten van de drie wandelingen in Salland en de Achterhoek. Dat had je weer goed geregeld Jan.

06-11-2011, Hanneke; Jan bedankt voor het organiseren van dit heerlijke wandelweekend... ik vond het weer super.. gezellige groep, prima onderkomen... zacht en zonnig weer.. prachtige natuur.. echt voor herhaling vatbaar!

31-01-2011, Joke; Een heerlijk wandelweekend in een prachtige omgeving. Mooie wandelroutes, uitstekend hotel en prima organisator. Bedankt Jan! Graag kom ik nog eens terug naar dit deel van de Achterhoek.

31-01-2011, Hetty; Jan, wat was dit een heerlijk weekend! Ik heb er volop van genoten. Bedankt. Je bent een "geboren" reisleider. Jouw gulle lach heb ik nog steeds op mijn netvlies. Het mooie weer, de gezellige groep en het prima hotel maakte het tot een onvergetelijke ervaring.

30-01-2011, Gery; Jan, ontzettend bedankt voor dit heerlijke lange weekend. mooie wandelingen, goed hotel, lekker eten en daarbij prachtig weer en bovenal een ontzetend gezellige groep medewandelaars/eters...! Allen bedankt en Jan ik zie al uit naar je volgende weekenden.

Italië, Terre di Bosco in Cilento

Wandel/cultuurreis Cilento, waar Italië nog authentiek is.

Vier maal heb ik deze reis inmiddels georganiseerd.
In 2015 was de duur zeven dagen. Op basis van de opgedane ervaringen en reacties heb ik het daarna tot een achtdaagse reis gemaakt.

Ook in 2018 zal ik deze reis tweemaal organiseren. De afspraken met het hotel zijn daarvoor al gemaakt.

Organisatiedata waren:
25 april t/m 2 mei 2017, 18 t/m 25 april 2017, 13 t/m 20 april 2016 en 15 t/m 21 april 2015


Enkele reacties

06-05-2017, Mariska; Heb ontzettend genoten van deze heerlijke week!! Jan, alle lof voor jou: een leuk gevarieerd programma, fijn hotel, mooie wandelingen en een relaxte sfeer. Kortom, helemaal TOP! Duidelijk dat je heel veel tijd en moeite in de organisatie hiervan hebt gestoken.

Polen, Hotel Palac Wojanów in Neder-Silezië

organisatiedata 4 t/m 10 mei 2014

Veelzijdige (wandel)week vanuit Wojanów Neder-Silezië Polen


11-05-2014, Loes; Wat hebben we een heerlijke wandelvakantie gehad in Wojanow! Het mooie sprookjeskasteel .... de onovertroffen ontbijten en diners en niet te vergeten de grote glazen bier. Maar het ging toch om het wandelen? Dat hebben we ook gedaan; de wandelingen waren weer zeer afwisselend (zoals we van jan gewend zijn!) Fantastische uitzichten.. met de kabelbaantjes naar boven de bergen in ... pittige afdalingen door stenige rivierbeddingen .. stijgen en dalen langs de rivier en het stuwmeer. En dan de sfeer in de groep .. de humor, de aandacht voor elkaar tijdens het klauteren en klimmen. Hulde en dan aan Jan en Anita!

11-05-2014, Magda; Wat een prachtige omgeving. Inderdaad van alles wat. Bergen, diepe dalen, meren, beekjes, ruïne, steden .... zeer afwisselend. Een geweldige accomodatie met heerlijk zwembad en goede keuken.

11-05-2014, Andre; Jan en Anita nogmaals bedankt voor deze avontuurlijke en zeer geslaagde wandelvakantie. Ideaal voor de sportieve wandelaar die graag in een paleis verblijft.

11-05-2014, Paul; Prima hotel met goede faciliteiten en lekker eten en drinken. En afwisselende wandelingen, sommige erg pittig maar mooi, andere met keuzemogelijkheden, soms prachtige uitzichten en ook het echte klauterwerk. Prima onderlinge sfeer en flexibele en aandachtsvolle leiding van de organisatoren.